Sivuillamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.    

Black Friday on saapunut! Tutustu tarjouksiimme tästä!

Tilaa valokuvia


Kolme kätevää tapaa tilata kuvat:

 

1. Netin kautta

Tilaussivumme kautta saat tilattua valokuvat, kiitoskortit sekä canvastaulut. Voit noutaa valmiit kuvat myymälästämme Mikkelistä tai tilata kuvat suoraan kotiisi.

Huom: Valokuvien teettäminen onnistuu suoraan puhelimesta, saat valittua kuvat suoraan puhelimen muistista kätevästi - ilman johtoja tai tietokonetta! 10x10cm kuvat esimerkiksi Instagramista nyt vain 0,20e/kpl.

 

Tilaa valokuvat tästä

 

2. Liikkeessämme tilauspäätteellä

Kuvat voit tilata Mikkelin myymälässämme suoraan kätevästi kuvakioskista. Kuvauspäätteet osaavat lukea kuva puhelimelta, muistikorteilta, muistitikuilta sekä CD ja DVD-levyiltä.


3. Sähköpostitse

Pienet kuvatilaukset onnistuvat myös sähköpostitse. Lähetä valokuvat liitetiedostona osoitteeseen digikuvat@valokuvausliike.fi. Kirjoita saatteeksi ohjeita minkä kokoiset kuvat tulisi tehdä.

Kuvat valmistetaan tilaustavasta riippumatta samoille huippuluokan materiaaleille. Käytössämme on Noritsun laitteet ja premiumlaadun paperit. Kuvat valotetaan valoherkälle paperilla ja kehitetään aidolla valokuvalaadun prosessilla. Saat varmasti säilyvän ja näyttävän lopputuloksen. Valokuvien toimitusaika vaihtelee tilattavan määrän mukaan muutamasta minuutista tuntiin, toiveesi mukaan.

Avoinna myymälän aukioloaikoina
ma-pe 9-17 ja la 9-13
015 211 540
Vastaamme asiakaspalvelun viesteihin viimeistään 24 h kuluessa
Kivijalkamyymälämme sijaitsee Mikkelissä. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet meiltä.
Turvalliset maksutavat
Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaamalla pysyt ajantasalla kampanjoistamme ja saat tietoa erikoistarjouksistamme

Tilaa
Seuraa meitä

Katso mitä meillä tapahtuu

 
Loading...