Sony urheilukuvauksessa - oppaana Samppa Toivonen

Tästä artikkelista löydät myös Sampan videot, joissa käydään läpi Sonyn automaattitarkennuksen ominaisuudet ja säädöt. Lisäksi toisessa videossa tehdään selvällä suomenkiellä selkoa valikoiden asetuksista.Tunnelmia SM-liigajoukkue Vaasan Sportin areenalta. Mikä on parasta urheilukuvaamisessa?  Mukana myös Sampan parhaat vinkit aloittelevalle kuvaajalle.


Sony Alpha runkojen automaattitarkennuksen säädöt (A9, A9 Mark II ja osin A7 sarja)


Samppa Toivonen käy läpi Sony A9 ja A9 Mark II automaattitarkennuksen saloja. Vinkkejä eri tilojen ja säätöjen käyttöön. Urheilun lisäksi tiukkoja tilanteiita ja nopeita kohteita löytyy muualtakin. Tässä videossa on vinkkejä kameralta paljon vaativien tilanteiden hoitamiseksi!

Video on tehty A9-huippumalleja silmälläpitäen mutta samoja asetuksia ja ominaisuuksia on käytössä muissakin Sony Alpha -sarjan kameroissa kuten A7R ja A7 III. Kannattaa ehdottomasti katsoa vaikka kamera olisi jo tuttu - voit saada arvokkaita ja tositoimissa toimiviksi todettuja vinkkejä!


Sony Alpha-sarjan valikoiden perusteellinen läpikäynti


Tässä yli puolen tunnin videossa käydään läpi Sonyn valikot ja asetukset tiukalla kammalla läpi. Kahvikuppi viereen ja kamera käteen - nyt mennään!Sony a7 III -runko

Sony a7 III -runko

1849.00 €
Toimitus heti
Sony A9 II -runko

Sony A9 II -runko

5449.00 €
Ei varastossa


 
Loading...