Mikkelin valokuvausliikkeen vanha myymälä

Päivitetty 29.5.2020

Olemme avoinna Ma-Pe klo 9-17. Lauantaina 9-13.

Varautuminen kuitenkin jatkuu tehostetun siivoamisen avulla ja poikkeuksellisesti meillä ei ole kokeilulaitteita esillä myymälässä. Verkkokaupan kautta näet kuitenkin reaaliajassa mitä tuotteita on varastossamme eli suosittu etukäteen selailu ja myymälästä nouto on kätevä vaihtoehto. Myös muut palvelut kuten passikuvat onnistuvat ja kuvatehdas pyörii täydellä teholla.


Muutoksia myymälän aukioloajoissa - ilmaiset toimitukset verkkokaupassa kun tilaat yli 500 eurolla

Olemme päättäneet sulkea Mikkelin myymälän toistaiseksi epidemian johdosta. Verkkokauppa toimii normaalisti ja lähetykset toimitetaan päivittäin. 

Tilanne maailmalla ei ole vielä vaikuttanut tuotteiden saatavuuteen eli kameroita, objektiiveja ja kaikenlaista tarviketta löytyy varastosta runsaasti. Toistaiseksi toimitukset ovat ilmaisia eli 500 euron ostoksiin, ja Postin tai Matkahuollon toimituksissa emme ole havainneet viivettä.

Myös asiakaspalvelu on normaalisti auki eli soittaa saa ja sähköpostia voi lähettää! Ja jos on tärkeä nouto kyseessä tai juuri tärkeään kuvauskeikkaa tulossa ja muistikortti kateissa niin soita meille, voimme sopia näitä asioita joustavasti vaikka etuovi olisi kiinni. Pidämme myös chat-palvelun päällä kello 9-17, eli jos et pääse myymälään vaihtamaan kuulumisia niin heipat voi sanoa näppäimistön kautta. 

Myös kuvatilauksia voi tehdä normaalisti tilaussivultamme, toimitus onnistuu postin kautta.

Tiedotamme jatkosta verkkokaupassa sekä Facebookissa. Toivon että ymmärrätte tilanteemme ja palaatte myymälään asioimaan kun kriisi on ohi.
Avoinna myymälän aukioloaikoina
ma-pe 9-17 ja la 9-13
015 211 540
Vastaamme asiakaspalvelun viesteihin viimeistään 24 h kuluessa
Kivijalkamyymälämme sijaitsee Mikkelissä. Voit myös noutaa tilaamasi tuotteet meiltä.
Turvalliset maksutavat
Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeen tilaamalla pysyt ajantasalla kampanjoistamme ja saat tietoa erikoistarjouksistamme

Tilaa
Seuraa meitä

Katso mitä meillä tapahtuu

 
Loading...