Black Friday on täällä - katso tarjoustuotteet tästä

Markus Varesvuo Luontokuvailta keskiviikkona 24.11.2021

 

Kameraliike ja Canon järjestää keskiviikkona 24.11. klo 17.30 - 20.00 kuvaillan Mikkelissä, Konsertti- ja kongressitalo Mikaelin Kamarimusiikkisalissa. Illan pääesiintyjä on Canon Ambassador Markus Varesvuo. Muista ilmottautua tapahtumaan, viimeksi tapahtuma tuli täyteen. 

Markus Varesvuo esittelee illan aikana parin viime vuoden parhaat kuvat, sekä kertoo käyttökokemuksia Canonin EOS R5 peilittömästä rungosta.

Vuodesta 2005 ammattiluontokuvaajana toiminut Markus Varesvuo on Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia luontokuvaajia. Lintuihin tiiviisti keskittyen hän on luonut kattavan kuva-arkiston Euroopan linnuista, tehnyt puolentoistakymmentä kirjaa ja järjestänyt lukuisia näyttelyitä kotimaassa ja rajojen ulkopuolella. Markuksen lintukuvat ovat saavuttaneet palkintosijoja kansainvälisissä valokuvakilpailuissa säännöllisesti jo kaksi vuosikymmentä; tuorein on päävoitto sveitsiläisessä Vogelwarte-kilpailussa lokakuussa 2021.

Vuonna 2018 Markuksen viirupöllökuva oli kautta aikain ensimmäinen luontokuva, joka voitti Fotofonlandian.


Illan ohjelma:

klo. 17.30 – 18.30 Canon Olli Turtiainen: EOS R järjestelmä, uutuus EOS R3 ja RF objektiivit luontokuvaajan näkökulmasta katsottuna.

- tauko - Tarjolla kahvi sekä suolainen kahvileipä

klo. 18.30 - 20.00 Canon Ambassador Markus Varesvuo: Parin viime vuoden parhaat kuvat  ja käyttökokemuksia Canonin EOS R5 peilittömästä rungosta.

 

 

Markus on julkaissut pitkälti toistakymmentä luontokirjaa, joita on käännetty kahdeksalle eri kielelle ja myyty ulkomailla yli satatuhatta kappaletta. Vuonna 2011 julkaistu Lintukuvauksen käsikirja oli samaisen vuoden Tieto-Finlandia-finalisti. Tuorein kirja Katoava talvi julkaistiin lokakuussa 2020 (Otava); työn alla on kirja tunturipöllöistä Jorma Luhdan kanssa.

Canon Ambassador vuodesta 2013.


Sijainti: Mikkelin Mikaeli, Kamerimusiikkisali (Sointukatu 1, 50100 Mikkeli)
Ajankohta: 24.11.2021 klo 17.30 - 20.00
Hinta: Tapahtuma on maksuton.
Ilmoittautuminen: sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@kameraliike.fi


Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittaudu sähköpostitse: asiakaspalvelu@kameraliike.fi

Noudatamme tapahtumassa Essoten suosituksia käsihygienian, kasvomaskien ja turvaetäisyyksien suhteen. Tarpeen vaatiessa rajoitamme myös osallistujien määrää. Essote suosittelee kasvomaskin käyttöä kaikissa sellaisissa yleisötilaisuuksissa (sisällä ja ulkona), joissa turvavälejä ei voida varmasti pitää.

 
Loading...