Yritysmyynti


Yritysmyynti

Yritysmyyntimme palvelee yrityksiä, yhdistyksiä ja julkishallinnon organisaatioita

Kameraliike.fi verkkokauppa on Mikkelin Valokuvausliike Oy.n ylläpitämä. Yritys on perustettu jo vuonna 1923, yrittäjävetoinen ja ollut saman suvun hallussa yli 70 vuotta. Verkkokauppamme on yksi Suomen johtavista kameroiden ja tarvikkeiden verkkokaupoista. Myynnissä olevat tuotteemme kattavat laajan valikoiman valokuvausalan tuotteista.

Asiakkainamme on muun muassa eri kokoisia yrityksiä, oppilaitoksia, valokuvaajia, valtion laitoksia, eri yhdistyksiä. Saamme paljon positiivista palautetta palvelustamme ja toimituksistamme.


Maksutavat

Voit maksaa tuotteesi monella eri tavalla: verkkopankkimaksulla tai jopa liisaamalla laitteet. Rahoitusleasing on yrityksille (Y-tunnus) tarjottava joustava maksuvaihtoehto. 


Käytetyt kelpaavat

Kun olet vaihtamassa kameroitasi uusiin, otamme mielellämme vastaan käytetyt kamerasi ja laitteet. Näin käytetyt laitteet eivät jää sinulle pölyttymään.


Kokemuksia Kameraliikkeestä

"Olen ollut tyytyväinen Kameraliikkeen palveluun. Hankintoja on tulossa. Hinnat ovat sillä tasolla, että Kameraliike on tarjouspyyntölistalla." - Suuren suomalaisen oppilaitoksen hankintapäällikkö, kesäkuu 2021.

"Palvelu on tähän asti ollut hyvää ja olen välittänyt yhtiön tiedot varsin laajalle porukalle uusiasiakkaita.", heinäkuu 2021

"Kiitoksena annan kuitenkin palautteen. Olen ollut kaikilla ostokerroilla tyytyväinen teidän hintatasoon ja toimitusnopeuteen. Asioin mielelläni jatkossakin.", elokuu 2021


Voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme tai sähköpostilla osoitteeseen: yritysmyynti@kameraliike.fi 
Loading...